DJI Osmo Pocket Test

0
1692

DJI Osmo Pocket test yazsı ile sizlerleyim. Uzun zamandır mobil video çözümleri için pratik ve güçlü bir araç arayışındaydım. Kolayca video çekebilen ve tek başıma iken kendi kendimi rahatlıkla kaydedebileceğim ve hatta beni takip eden bir sistem. İşte DJI Osmo Pocket bunu yapan bir kamera. Bir süredir keyifle kullanıyorum ve sizlerle de bu tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ayrıca yazının sonunda indirimli olarak nasıl satın alabileceğinizi de anlatacağım.

DJI Osmo Pocket dahili gimbal özelliği ile öne çıkıyor ve titreme olmadan sinematik videolar çekmeye imkan veriyor. Çok küçük ve hafif olması onu taşınabilir yaparken 4K 60fps video çekebilme yeteneği onu güçlü kılıyor. 100mb kalitede 4K, 2.7K 180P de 60fps video çekebiliyor. Ayrıca 180p de 120fps hızda 4x ağır çekim yapabiliyor.

Diğer taraftan zaman atlamalı çekimler yapabilen Osmo Pocket, Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse çekimleri yapıp doğrudan video olarak kaydediyor. Fotoğrafları da ayrı bir klasörde saklıyor. Fotoğraf demişken DJI Osmo Pocket 12mp çözünürlükte fotoğraf çekebiliyor. Daha yüksek çözünürlük istenirse 3×3 boyutta 9 fotoğraftan oluşan panaromik bir fotoğraf ile yine 2:3 oranında büyük bir fotoğraf da üretebiliyor.

DJI Osmo Pocket ile yapılabilecek çok şey var ve çok eğlenceli bir araç. Pili değişmiyor ve tam dolu pil ile 2 saat 4K video çekilebiliyor. Kablosuz olarak telefona bağlanabiliyor. DJI Mimo uygulaması ile tüm fonksiyonlar ve ayarlar telefon üzerinden yapılabiliyor.

DJI Osmo Pocket ile ilgili daha pek çok detay ve yazılacak konu var ancak ben DJI Osmo Pocket için kapsamlı bir video hazırladım ve Youtube kanalımda yayınladım. Sizi o video ile baş başa bırakmak istiyorum. Eğer DJI Osmo Pocket satın almak isterseniz videonun altındaki linke tıklayarak yaklaşık 500TL indirim ile satın alabilirsiniz…

Abone olmak için aşağıdaki butonu tıklayınız… Yeni içeriklerde görüşmek dileğiyle… Sağlıcakla kalın…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here