3 Muhteşem Mobil Uygulama

0
2372

Bu yazımda sizlere profesyonel görünen fotoğraflar için, 3 muhteşem mobil uygulamadan bahsedeceğim. Cep telefonu ile çektiğimiz fotoğrafların sanki profesyonel makinler ile çekilmiş gibi görünmesini elbette isteriz. Ancak bunu doğrudan telefonlarımızın kameraları ile yapmak mümkün olmaz. Bu nedenle çektiğimiz fotoğrafları düzenlememiz gerekir.

Evet fotoğrafları düzenlemek önemlidir. Hatta diyebilirim ki profesyonel görünen fotoğraflar için fotoğrafı çekmek işin yarısı ise kalan yarısı düzenlemedir. Yani maalesef fotoğraf düzenleme programlarını veya uygulamalarını bilmek gerekir. Photo Edit tabiri bu nedenle en çok aranan ve üzerinde içerik üretilen kavramdır.

Cep telefonu ile fotoğraf düzenleme

Mobil Uygulamalar

Neyse ki cep telefonlarımız için üretilen kolay kullanımlı ve oldukça etkili düzenleme uygulamaları bulunuyor. Bu sayede bilgisayar başında photoshop ve bezeri programlar ile uzun uzun çalışmaya gerek kalmıyor. Daha keyifli, kolay ve kısa sürede fotoğraf düzenlemek mümkün. Tabi ki mobil fotoğrafçılık için konuşuyorum.

Son yayınladığım video da sizlere mutlaka yüklemeniz gereken 3 muhteşem uygulamayı ve bunları nasıl kullanacağınızı anlattım. O nedenle burada uzun uzun anlatmak yerine doğrudan video ile sizleri baş başa bırakıyorum. Videoyu izlerken Youtube kalanıma da abone olursanız sevinirim. Bu sayede çok daha iyi ve farklı bir çok içerik sizlerle olmaya devam edecektir.

Sonraki içeriklerde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here