Hollyland Mars 400S SDI/HDMI Kablosuz Video Aktarma

1
2469

Hollyland Mars 400s yaklaşık 400 feet yani 120m iletim aralığına sahip giriş seviyesi 1080p60 alıcı / verici sistemi. Yani kameranın LCD ekranındaki görüntüyü 120m mesafede 1080p çözünürlükte aktarabiliyor. Kompakt bir tasarıma sahip rürünler metal malzemesi ile oldukça sağlam. Bir verici ve bir alıcıdan oluşuyor. Vericide bir HDMI girişi ve HDMI döngü çıkışı bulunuyor. Alıcıda ise iki HDMI çıkışı var. Bu sayede iki ekrana bağlamanız mümkün oluyor.

Verici, aynı zamanda bir alıcıya gönderip göndermediğine bakılmaksızın, sinyali dahili Wi-Fi üzerinden dört adede kadar mobil cihaza gönderebiliyor. Görüntü, iOS ve Android ile uyumlu cihazlarda HollyView uygulamasına gönderilir.

Hem verici hem de alıcı yerleşik bir L serisi pil plakasına sahip ve ayrıca DC gücünü destekliyor. Standart Sony video kamera pilleri ile kullanılabiliyor. Her iki ünitede de çözünürlüğü, aktarım kanalını, sinyal gücünü ve diğer ayrıntıları gösteren bir OLED ekran bulunuyor. Ekranda ayrıca yaklaşık 30 dakikalık çalışma süresi kaldığında düşük pil uyarısı gösteriliyor.

Konuyu daha fazla uzatmadan doğrudan kapsamlı test videosu ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Daha fazla içerikten anında haberdar olmak için Youtube Kanalıma abone olmayı unutmayın…

1 YORUM

  1. Merhaba,
    Sony a6500 ile suyun hayatımızdaki yeri konulu fotoğraf çekmek istiyorum. Nasıl bir şey çekeceğimi de tam bilmiyorum. En azından bu konuya uygun fotoğraflar için makine ayarları nasıl olmalıdır? Teşekkür ederim..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here